Azért nyitottam ezt a szobát, hogy megoszthassam veletek az utóbbi pár napban szerzett barkácsolási tapasztalataimat...
Igazából hétfőn költözik hozzám szeretett menyasszonykám (Sünné)... És az én bútoraim önmagukban nem fedezték így már a felmerülő igényeket sajnos. Gondolkoztunk, hogy hogyan oldjuk meg ezt a problémát ésszerű anyagi kereteken belül.
A legolcsóbb vált be szerintem! Átalakítottam én magam a szekrényemet... És nem azért mert magamat akarom dicsérni, de nagyon jó lett!

Kikaptam a fogas tartó rudat, lemértem mekkora polcra van szükségem és elmentem az egyik barkácsáruházba. A bútorlapok 2599-2990-ig voltak árazva négyzetméterenként, nekem még a meglévőkön felül 3db 122x49cm-es kellett, amit ingyen le is szabtak. Ez 5010Ft-ba került, majd egy kis barkácsboltban megvettem minden további szerelvényt 820Ft-ért, amire még szükségem volt... A szekrény alját is átalakítottam régebbi bútorlapokból. 25cm magas keretet tettem az alsó lapra középen elválasztva, amibe így tökéletesen elférnek a fehérneműk. Így azoknak sem kellett új tárolót, vagy szekrényt venni.
Szerintem egy nagyon pakolható és átlátható jó szekrény lett a végeredmény minimális befektetéssel és kreativitással. Ha új bútort veszek, nem maradok 6000Ft alatt, az biztos... Na meg bezsebelhettem az asszonykám elismerését, aki csillogó szemmel nyugtázta a végeredményt. Gondolom jól esett neki, hogy dolgoztam érte...
És nem bíztatok senkit a villanyszerelésre, de én a villanykapcsolót, a konnektorokat és a csillárt is lecseréltem. Nem volt anyagilag vészes, és jobban mutatnak az új felszerelések. Na meg igen hasznos a szimpla konnektort duplára cserélni... Csak 2-300Ft különbség, de nagy hasznát vehetjük...