Amalon Társalgó

forum.amalon.hu

Törzsvásárlói kártya

Aktuális akciónkhoz szólhatsz hozzá, vélemyényezhetsz, kérdezhetsz

Mi a véleményed a törzsvásárlói kártyáról?

1 választási lehetőségre szavazhatsz.

Eredmény megtekintése

Törzsvásárlói kártya

HozzászólásSzerző: kotysoft » 2010.02.17. 12:11

Törzsvásárlóinknak immár 2 éve adott a lehetőség, hogy vásárlásaik után ajándékokat kapjanak.
Minden általuk leadott rendelés értékét (legyen az fénymásolás, vagy cégének megbízásából készített 50 póló) gépben és Törzsvásárlói kártyájukon feltüntetünk.

Jelenlegi elért összegek és értük járó ajándékok:

20.000 Ft - 60db FF névjegykártya
50.000 Ft - Egy egyedi póló (max 5000 Ft értékben)
100.000 Ft - Mindig az árlistában feltüntetett KEDVEZMÉNYES árakat veheti igénybe

Ezen felül regisztrált törzsvásárlóinknak lehetőségük van telefonon vagy e-mailben leadott rendelésre, a már nálunk levásárolt összegig)
kotysoft
Adminisztrátor

Re: Törzsvásárlói kártya

HozzászólásSzerző: Sün! » 2010.02.20. 14:47

Bár nem tudom igazán, hogy hogyan működik ez a törzsvásárlósdi, de szerintem egyszerűbb lenne nagy tételeknél, vagy akár kisebbeknél is kedvezményt adni. Pl. tételtáblázat. Ezalatt azt értem, hogy anélkül, hogy törzsvásárló lennék, kaphatok kedvezményt a vásárlásom összegétől függően.
Pl. kapnék egy százforintos kupont, ha kértem egy fényképes bögrét... Ha meg mezt rendeltem egy focicsapatnak, akkor meg egy kétezer forintosat.
Persze ezek csak példa összegek voltak... A törzsvásárló meg a kedvezményén kívül kaphatná a kuponokat...

De nem szeretném csődbe vinni, vagy megreformálni az Amalont! ;)

---------------
Érdekes ötlet, megfontolás alatt (Szerk: Amalon)
Sün!

Vissza: Kiemelt akcióink